söndag 26 juni 2011

Stora Oliver blir 15 år:)


Vår kära extrason Oliver blir 15 år och eftersom han wow:ar så var temat givet :-) Ljus botten, jordgubbsmousse, chokladmousse, spacklad med chokladgrädde och täckt med sp.

Min Oliver blir 11 år


Min lilla Oliver fyller 11 år och eftersom han inte är ett fan av tårta (hur är detta möjligt i min familj?????) så blev den en enkel moussetårta med kladdkakebotten och hallonmousse. Jättegod!

lördag 18 juni 2011

Liten Oliver's dop :-)



Lilla Oliver Love Carl Are döptes idag, i strålande solsken ute i sin trädgård. Jag gjorde en tårta med chokladbottnar, hallonmousse, mörk chokladmousse och täckt med sugarpaste. Oliver och Filippa är gjorda i sugarpaste med cmc.

lördag 11 juni 2011

Traditionell studentmössa


Här är en traditionell studentmössa till Cecilia och Jennifer som tagit studenten. Den är med chokladbotten, hallonmousse och daimmousse. Det är en kombination som aldrig slår fel. Spacklad med chokladgrädde och täckt med sugarpaste. Här fick jag dock totalt hjärnsläpp för precis när jag ställde in den i kylen på jobbet åt min kollega, såg jag helt plötsligt att jag skrivit 11 juni när det skulle stå 9 juni!! Så jag fick ta bort 1:orna och flytta dit den lilla blomman så att det bara stod juni 2011. Så kan det gå :)

Studenttårta till Carolina




Carolina tog studenten och ville ha två tårtor till sin champagnefrukost. Den ena skulle vara en traditionell studentmössa och den andra en båt hon seglat.

Den ena är ljus botten med hallonmousse och vitchokladmousse och den andra är med chokladbotten, hallonmousse och daimmousse. Bägge är täckta med sugarpaste. Blommor i kristyr. Seglet är gjort i gumpaste.