lördag 27 augusti 2011

Nellies och Tobias bröllopstårta med kallor



Idag gifter sig Nellie och Tobias. Brudbuketten är gjord av kallor och björngräs, så det fick gå igen på tårtan. Chokladbottnar med rårörda hallon och chokladmousse. Brudpar i modellerings pasta.

söndag 14 augusti 2011

Testar Leilas franska marängtårta:-)



Jag älskar marängtårtor och en av dom bästa tårtorna jag vet är pavlova. När jag tittade på Leila bakar i Frankrike blev jag sugen på att testa den här franska marängtårtan. Den blev väldigt god, men hade behövt lite blåbär och slår ändå inte pavlovan :-) Men det var ändå ett bra sätt att fira pappa som fyllde år förra veckan och var på besök idag.

Receptet hittas på http://www.recept.nu/1.321436/leila_lindholm/kakor_tartor/agg_mejeri/fantastisk_tarta_pa_fransk_marang

söndag 7 augusti 2011

Natalie fyller 14 år



Vackra Natalie fyller 14 år idag och vi firade henne så klart med lite tårta. Yvonnes speciella frysta jordgubbstårta med chokladbottnar var grunden. Spacklad med grädde och sedan använde jag sk transfer sheets för att göra mönster på smält vit choklad att ha som dekor på sidorna. Ovanpå riven vit choklad och sedan chokladrullar. Jättegott!