fredag 14 maj 2010

Doptårtor till lilla Elisabeth



Dags för lilla Elisabeth att döpas. Tårtan är med chokladbotten, dumlemousse och rårörda hallon. Den är täckt med sugarpaste och bebisen är gjord i modelling paste.

11 kommentarer:

  1. Underbart söt tårta! Gillar designen väldigt, väldigt mycket!! Roligt att bebisen är vaken, många gånger sover småttingarna som pryder doptårtor ;-)

    SvaraRadera
  2. Tack! Inne i modelleringsperiod nu:-)

    SvaraRadera
  3. Jättefin!! Jag gillar verkligen den chock-rosa färgen och du är ju så otroligt duktig på att modellera :-) det är något jag verkligen övar på just nu!!

    SvaraRadera
  4. Tack snälla Sara! Ja, det är verkligen jättekul!

    SvaraRadera
  5. Jätte söt:D Och vilka underbara färger=)



    Jag väntar på ditt bidrag till min CUPCAKE tävling;)
    2 st vinner valfria prylar från CELEBRATIONS till ett värde av 1200kr.

    Passa perfekt nu till Studenten,Barnkalas, Sommarfeter mm!!

    http://maddesmumms.blogg.se/2010/may/utkast-maj-4-2010.html

    SvaraRadera
  6. Hej!
    Jätte vackra tårtor, jag har nyligen gett mig in i tårtvälden och hade en liten fråga, när du gjorde mönstret på filten och även mönstret på "sommar" tårtan, vad använder du dig då av?
    Mvh Kim

    SvaraRadera
  7. Hej Kim! Välkommen in i tårtvärlden:-) Det finns massor av mönsterkavlar, här är en tex http://www.cakedesign.se/webshop/produktera.asp?KatId=36&PkatId=30

    Den som är använd på sommartårtan är en mönstermatta, det finns flera olika tror denna heter Floral Fantasy. Kolla tartdecor.se, kakburken.se och cakedesign.se
    Lycka till!

    SvaraRadera
  8. FAntastisk tårta...älskar blommorna. Har dock aldrig sett en utstickare eller mould som ser ut som dina stora blommor som pryder kanten på tårtan.. Har du gjort dem själv (free hand) eller har du ngt verktyg till dem..???
    Jääääättefin tårta.

    SvaraRadera
  9. Tack snälla! Nej jag har gjort dem på fri hand. Tyckte dom blev "bulliga" och barnsliga så! Tack så hemskt mycket för beröm!

    SvaraRadera
  10. Oh...I see ;)

    Dem är bara supersöta...Fantastiskt bra idé.

    SvaraRadera