söndag 29 mars 2009

Guinness kapsyl


Födelsedagstårta till min sambo som är engelsman - ljusa bottnar, rårörda hallon, vaniljcreme, spacklad m marsangrädde, täckt m marsipan

4 kommentarer:

  1. Vilka snygga tårtor du gör.
    Ja har precis kommit igång med att arbeta med sp, har alltid gjort grädd- och prinsesstårta och choklad annars.
    Ska göra en topsy turvy tårta till min yngste såns dop.

    SvaraRadera
  2. Tack:-) Tänk på att när dom gör topsy turvy i USA så har dom bara ett tunt tunt lager av smörkräm mellan, dom har inga fyllningar, vilket gör det mycket lättare att göra just topsy turvy. Prova att göra en innan dopet så att du känner dig trygg! Jag har gjort en, men blev inte nöjd av just den anledningen. Lycka till!

    SvaraRadera
  3. Hej Kajsa..
    Jag älskar din blogg.. Du är helt magisk. Jag använder dina bilder som inspiration.
    Nu skall jag göra en svart tårta till min sons 22-års dag. Skall även göra svart taggtråd runt. Hur får du sp så svart? Eller har du köpt den så? Var i så fall?

    Carola

    SvaraRadera
  4. Tack snälla Carola! Vad gullig du är!
    Till svart brukar jag använda färgen Black Extra från Sugarflair - en pastafärg. Då blir det enkelt kolsvart. Kolla tårtshopparna, typ tartdecor.se eller kakburken.se! Vill du inte köpa svart pastafärg så rekommenderar jag inte att du köper färdigfärgad svart sp för den smakar jätteäckligt, däremot kan du köpa färdigfärgad svart marsipan. Den är ju god. Lycka till!
    Kajsa

    SvaraRadera