måndag 21 juni 2010

Louis Vuitton tårta till Nattis


Chokladbottnar, daimfärskostcreme, täckt med chokladsugarpaste. Väskan är även den chokladbottnar med daim. Målad med ätbar guldfärg.

8 kommentarer:

  1. Du gör helt fantastiska tårtor. Såg i Tårttrådens bloggtråd att du hade en blogg (fast den har jag ju följt ett bra tag) så jag tänkte titta in och säga hej.
    Kolla gärna in hos mig om du vil:
    bakgladje.blogspot.com
    Kram Erika

    SvaraRadera
  2. Tack va gullig du är!! Då ska jag kika in hos dig:) kram

    SvaraRadera
  3. Hej!
    Har kikat runt och vilka fina tårtor det fanns här.

    SvaraRadera
  4. Hej!
    Jag undrar om du gör din sockerpasta själv i sådana fall undrar jag om jag skulle kunna få receptet för alla de jag har provat som jag hittat på nätet har varit antingen för söta eller för sega och går alltid sönder.

    SvaraRadera
  5. Hej!
    Jag köper alltid sockerpastan. Jag gör allt annat själv och sockerpastan som säljs är mycket bra och den är prisvärd. Jag har svårt att få så jämn och bra kvalitet till ett sånt pris genom att göra den själv. Oftast köper jag Ballinas sp då man slipper fodra den ifall att man väljer att spackla med grädde.
    Kajsa

    SvaraRadera
  6. Vilken läcker tårta =)

    /Lisa - Sockerrus

    SvaraRadera