fredag 19 november 2010

Hulken it is:-)


William tycker om Hulken så det blev det :o)

Första gången jag gjorde en helt vanlig prinsess-tårta. Jordgubbssylt, vaniljmousse och spacklad med grädde. Täckt med ny sp, PME, som trots att jag fodrat med olja ändå smälte :-(
Jag kommer i fortsättningen använda Ballinas som aldrig smälter, oavsett vad man spacklar med.

6 kommentarer:

  1. Snygg! O tack för tipset, jag tycker det smälter här med grädde, kanske skall testa Ballinas då..

    SvaraRadera
  2. Jag spacklar ofta med grädde men det smälter aldrig någonsin med Ballinas. Jag brukar oftast använda den med smak av vit choklad, den är godast tycker jag. Blev väldigt besviken över kvaliteten på PME's sugarpaste. Det var små hårda kulor i också som inte försvann trots att jag knådade och knådade, så till slut fick jag sitta och plocka ur dem.

    SvaraRadera
  3. Har testa flera olika sp men inte riktigt kommit fram till vilken jag gillar mest hehe. Men om du spacklar med grädde och täcker med ballinas kan den då stå ett dygn eller börjar den smälta? Jag fodrar alltid för säkerhetsskull om den ska stå ett dygn men jag tycker de har känt som att de är slumpen som avgör. Ibland svettas de och ibland går de hur bra som helst..
    Håller iaf med dig om att den med vit choklad är godast..

    SvaraRadera
  4. Jag gör alltid klart mina tårtor dagen innan och har aldrig någonsin varit med om att Ballinas sp smälter även om den har grädde direkt och är ofodrad.

    SvaraRadera
  5. Inkommer med en väldigt sen kommentar här men vill ändå tipsa om att göra sin egen sp... Jag gör min med gelatin, spacklar alltid med grädde, fodrar inte sp:n och den har aldrig smält.

    SvaraRadera
  6. Vilka fantastiska skapelser! Råkade på din blog när jag letade efter bilder på pepparkakshus, och hade riktigt trevligt när jag tittade runt i den. Tack för det!

    SvaraRadera