fredag 12 november 2010

Molly fyller 80 år!



Molly har arbetat i alla år på NK och sålt parfym. Hon slutade precis jobba och ses alltid snygg och fräsch i högklackat. Självklart måste detta synas på hennes 80 (!) års tårta. Det är glutenfria chokladbottnar fyllda med rårörda hallon och chokladmousse. Spacklad med chokladfrosting och täckt med sugarpaste. Den mesta dekoren gjord av sugardough och gum paste.

4 kommentarer:

  1. Vilken härlig tårta! Jag gillar de små detaljerna; skon, påsen och flaskorna, supergulligt!

    SvaraRadera
  2. Wow vilken tårta!! Helt underbar!!
    Jag försökte baka en glutenfrisockerkakstårtbotten (långt ord;) men det gick inte alls bra, blev katastrof, smeten försvann ur formen;) Har du ngt bra recept?

    Hälsningar Musqot

    SvaraRadera
  3. Jag använde bara mitt vanliga recept men bytte ut vanligt mjöl mot glutenfritt mjöl.
    5 ägg
    3 dl socker
    1,5 dl potatismjöl
    1,5 dl glutenfritt mjöl
    2,5-3 tsk bakpulver
    2 tsk vaniljsocker

    Märkte ingen skillnad alls på tårtbotten och det är andra gången jag gör på detta sätt! Lycka till!

    SvaraRadera